De kantine


Bij Marcus zoekt altijd naar een goede balans in het aanbod. Van heerlijk vers gemaakte broodjes tot een lekkere snack. Op de laatste schooldag in de week maken we er een feestje van, met een broodje kroket!

Elke ochtend worden de broodjes vers afgebakken, smoothies worden vers geperst en er is altijd vers fruit aanwezig. Voor wie in de ochtend maar slecht wakker kan worden, is er heerlijk versgemalen koffie van BlackStock. Ook heb ik een aanbod aan vega en halal.

Waterpunt


Dat waterdrinken goed voor de gezondheid is wisten we allemaal. Het bevorderd de concentratie en focus die juist zo belangrijk is op school. Om het voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we begin 2021 een waterpunt geplaatst.

Hier kun je helemaal gratis een koud flesje water tappen, wel even je eigen flesje meenemen natuurlijk. Deze zijn binnenkort ook te verkrijgen in de store van Bij Marcus.
Catering


De school organiseert verschillende activiteiten. Hier pas ik mijn acties op aan. Zo maak ik mijn kantine op en top Duits op de Dag van de Duitse taal en bedenk ik hierbij een lekkere snack in thema.

Ook verzorg ik de catering van feesten die de school voor de leerlingen organiseert, zoals het galafeest en het open podium en daarnaast verzorg ik lunches en diners voor leraren.